Dode bij schietincident in Hoogersmilde

Normal bord met logo politie
Afbeelding: Politie

Als gevolg van een schietincident in Hoogersmilde is maandagavond 9 november een man om het leven gekomen. Het gaat om een 32-jarige inwoner van Hoogersmilde. Het incident vond plaats op een camping aan de Jannes Brugginkweg in die plaats.

Direct na de melding rond 19.25 uur werd hulp verleend aan het slachtoffer, maar dit mocht niet meer baten. Het slachtoffer overleed ter plaatse. Wat zich heeft afgespeeld is nog onduidelijk. De verdachte of verdachten wisten te ontkomen. Nader onderzoek moet uitwijzen wat zich op de camping en daaraan voorafgaand heeft voorgedaan.

Vanwege de melding werden diverse politie-eenheden ingezet. Ook werd de politiehelikopter ingezet. Na het incident is begonnen met een uitgebreid sporenonderzoek. Inmiddels  is een rechercheteam geformeerd dat verder onderzoek doet.

Getuigen gezocht

Heeft u informatie die mogelijk van belang kan zijn of heeft u voor of na het incident iets opmerkelijks gezien? De recherche komt graag met u in contact via 0900-8844. Anoniem informatie doorgeven kan via Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000.

 

Adverteren op Assen-Actueel.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op Assen-Actueel.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Assen
18:22

18° C

Zwaarbewolkt

0.45 km/h

68%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief